Sista uppdatering ifrån Göteborg..

hej ni där uppe & nere i landet;D hur mår ni denna tisdag dagen innan nyårsafton?
Själv är det kalas, har piggnat till ritkigt ordentligt nu, man kan inte göra ngt annat när man hör madeleine o hennes pappa bråka o slå på varandra så tätt intill! :P haha, snart ska jag åka hemmåt, har packat o fixat nu. väntar bara på madde:p kan ju berätta om de senaste daharna som har varit de bästa dagarna.. söndags drog vi in till stan för att träffa micke o samir åter igen.. dom sa att vi kunde hänka på ut till deras kompis som var ensam hemma, and so we did ! Väl ute mitt i ingenstans (!?) så började festandet.. satan va kul vi hade:D dansade tusen gånger, dom bjöd på massa dricka o grejer! jaa, kul hade vi.. vid 12 vart vi tvugna o dra för att hinna med bussen hem!  väl hemma åt vi sönder oss själva med massor av rost mackor som är vårat levnadsböd elr va det heter.. rostade mackor är iprincip det ända vi har ätit !



vaknade tidigt som fasen dageen efter (igår) .. somnade om, vaknade, somnade om! till slut väckte madde mig o vi drog in till stan IGEN för ytterligare en shoppingrunda.. var inte där så länge dock, höll till mestadels vid arkaden eftersom det är knöka fullt inne i nordstan.. efter att madde hittat sin nyårsklänning från bik bok åkte vi hem till henne där det bara var för mig att vända på klackarna o dra in med spårvagnen till stan igen. Denna gång för att träffa tomas, vi gick längs en mindre hamn typ, trädgårdsfunktionen eller ngt hette det. var med han typ i 2 timmar sen stack både han och jag hem.
Igår kväll hade vi nog myyysigast av alla kvällar, pratade massa, skrattade ännu mer o kommenterade de mesta i filmen, kollade på Crossroads med Britney, hur man blir av med män på 10 dagar.. satte oss o käkade rostat då ja, pratade kärlek.. skrev en lista på dom vi strulat med, ahahaha !  ganska kul ja..

japp, där har ni våra dagar ihop.. ska bli ändå rätt så skönt o komma hem, saknar ju mamma o anna! men kommer sakna madeleine, o göteborg så in i bäng !


men men.. nyårsafton imorgon, vad är era planer? =)

Kommentarer
Postat av: Mikael

Kul att träffa nytt folk. Ha ett bra liv om vi inte ses igen ;)

2008-12-30 @ 13:06:51
Postat av: Samantha

ja klart, ni var ju svin snälla som hjälpte mig:D jo, men de gör vi ju i Januari, inte sant? =D

2008-12-30 @ 23:08:38
URL: http://sdahlgren.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja just de, du skulle ner då igen eller?

2008-12-30 @ 23:38:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0