halo

nu är det verkligen läggdags efter en lång dag! lätt värd dag dock.. helt slut nu, o imorgon väntar en jobig skoldag.. 08.00 - 16.00 (?!) o jag  är fortfarande såå glad som igår.,. jesus, men de är så det kan gå :D


inte allt för ny cam bild!
Natti med er sötnosar, PUSS

what ar you talking about, hey pretty lady!!

oo vad jag vill ha februari månad nu!! då ska jag o alla andra fira anna gröhn, på ett hotell rum först på hennes födelsedag, sen helgen efter blir det en sjuhundrades fest!!! sen ska jag o annis åka själva till danmark o köpa alkohol o vara på ett hotell eller ngt i köpenhamn :DD:D:DD: ska försöka få tag på micca så vi kan hälsa på henne under bytet i helsingborg.. sen ska jag även planera en till sak, en heeemlig !!

gröhn sitter här bredvid mig just nu, hon har lockat mitt hår o snart å ska vi kolla på film !! =)=) tjoho! sen kommer kvällsbesök hit =;)

höres senare allihoppa!! pussokram.


we're in the 'strip club', min o annas låt! så vi dansar.. jesus, man blir ju helt svett!


skolan!

nu är jag hemma ifrån skolan igen, de vart ingen lång dag idag inte, sisådär en 40 min kanske !?
Ska snart upp till a6 med min fina klasskompis sandreeew , ska skriva på lite praktikpapper o kolla runt lite, köpa lite smink också! sen blir det gröhn på pizza o sen myysysysysyss !



:)

lyckliga jag!

Just nu känner jag mig sådär lcklig att jag bara vill ut, hoppa runt naken o bara skrika! jag vet inte riktigt varför , men fint är dt...

ngt mindre roligt är ju att..min allra finaste o bääästa vän Annnnaaaa Lundiin ska fara till Thailand på söndag, ååh.. vad ska jag ta mig till utan denna dam !? vem sjutton ska jag skvallra allt till nu då ?=( vem ska jag ugås med 24/7 ? är så rädd att de ska hända ngt.. men men, de gör det nog inte! ( inga negativa tankar nu samantha, inga negativa!! ) Men jag gläds ju för hennes skull iallfall.. På fredag så kommer min madeleine hit til jkpg íalf, de är ju svin kul ! känns som att de var längesen.. så då ska vi röjja ihop , hoppas hon sover här på fredag, då e jag ju ensam hemma ialf:D

Imorgon är en bra dag att se fram emot, händer massa roliga saker då =)) jtjoho! kanse borde sova nu då så tiden går fortare?? börjar ju dock typ.. 10.20 imon eller va det var,det är till att fira, slutar kl 2 med! lajbans..

yeye, ska kolla film nu ist kom ja på ;D pusssss ska uppdatera mer när jag orkar..

 
+

+



=   :(

why do all good things comes to an end?

nu ligger jag i min sköööna säng.. emellanåt min bästa vän typ! efter att ha varit i norrahammar åkte jag till Anna o kollade lite film, en kärleks film ofc med Mandy Moore som huvudperson! Innan hon jag åkte hem som var vid redan halv tio så visade hon mig en gaaaaaaaaaaaaaalet fin kille i en film, 90;a o grejer! ge mig han typ.. imorgon är det skola igen, o vi slutar kl 14, efter skolan är det raka vägen ut till norrahammar igen, då jag ska vara barnvakt o hämta de på dagis&förskola o sen vara med dem till ca 18.30! Sen blir det anna på kvällen..


Kan ngn ta mig tiill chris browns konsert? fasen, vill inte missa ännu en konsert..:( i adore him for god´s sake!!!

/ En ledsen Samantha

mys i norrahammar!

Kolla va söt kusin jag har eller ?! ;o



helt klart favoriten! Kim Dahlgren..


jossan!




o min faster =))
Helt klart bäst ! =)
Synd dock att de söta (små ?!?! ) barnen hatr blivit så himla stora, minns när kim var nyfödd.. han var såå söt!
O skulle busa heeela tiden med favorit kusinen samantha ;)
men han busar fortfarande. körde nyss kurragömma!

såhär ser jag ut just nu =)






hihi, de  är ju kul o leka i camen ju ;o

Öronhängen från HM, tröja ifrån Gina!

har varit dålig på uppdatrering IGEN!! men, har haft mkt annat för mig.
har tillexempel skärpt till mig i skolan, ingen frånvaro, gjort uppgifterna under lektionstid (endel ialf) ist för att läsa bloggar.. har pluggat lite också! kollat upp praktik plats som tyvärr inte blir i göteborg utan de blir antingen på Makeup store eller hos min faster.. förodligen hos faster  eftersom de är större o finns med att göra plus att jag känner henne, tror inte de finns så mkt att göra på makeupstore??... eller? o imorgon är det ju fredag o de finns inget annat att göra än att hurra för dt !! =) Igår vart jag i skolan, hemma, promenerade(somvanligt nu för tiden med alex) haha, det är riktigt kul faktiskt. Sååå lätt att prata med . tar även sällskap till skolan nu med =) sen så var i skolan efter skoltid o dampade på en satkärring !!!! do har bommat igen mitt skåp & hon öppnade de inte för att hon kunde inte vara hundra att det var MITT skåp ?! varför i helsike skulle man hitta på det??inget värde där inne inte! fast än hon hade mitt personnummer, Wåge 'identifierade' mig, för&efternamn o så hela ramsan.. sen åkte jag o hämtade ett par öronhängen hos Fagge på ciggareen=) så jag stannade där en timme elr ngt med kimpa, fagge, terese o jocke för dom förfestade o skulle sedan ut o försökte få med mig ut, ooo jag var sååå sugen! men valde att  åka hem för mammas skull + min skola! bra va? :D hehe, så idag var de skola igen o snart när mor kmr hem ska jag åka till min faster o kusiner! saknar mina små kottar!
o sen ska jag en snabbis till Annaälskling efter det =)

jaa, där har ni faktan =) nu ska jag röra på mitt feta arsle! PUSSS

påminnelse till mig själv;

GlÖM INTE ATT RINGA OM PRAKTÌKPLATSEN EFTER KL 12

GlÖM INTE ATT RINGA OM PRAKTÌKPLATSEN EFTER KL 12

GlÖM INTE ATT RINGA OM PRAKTÌKPLATSEN EFTER KL 12


...

oo nu e jag arg.. temprament samantha har kommit igång! inget att hurra över!men åå vad jag inte orkar mer nu! nu kan vi ju sluta snacka då om de ska vara så. kanske är bäst? aja, nu tänkr jag skita på't.. du har verkligen förändrats..

min dag

Nu är jag i säng efter en aktiv dag! haha naat.. Har gått i skolan från 08-16.00 idag , hängigt så in i bäng! men de fick gå, linn var på besök på sanda så vart lite med henne också=) efter skolan var det hem & vända på klackarna för att åka till a6 o möta ange & sandra i min klass. Åt på mitt jobb (donkan för er som inte vet) var satans mkt folk på anställningsintervju :o galet! undra hur många som får jobbet? o undra hur dom har tänkt med tider? haha, ska bli kul o se nya jobba, o inte längre behöver känna mig själv som ny! kände igen ett fåtal som var där, o dt var även köksutbildning i köket idag! massa saker på g nu  ju! åkte till rusta för att handla fåtal saker till vårt UF företag.. (presents 4 u) haha! sen fick vi skjuts hem o jag fick fnatt på mitt rum! vek o hängde upp alla kläder, dammade o körde hela tjofaderittan versen! Sorterade bland mina smycken som jag inte gjort på åratal! gud, hittade sånna halsand man gjorde som liten ni vet? med rosa & blåa nallebjörnar i plast? o en massa gamla halsband där de står samantha, halsband från bulgarien (2000 ngn gång) o annat. Synd att man slängde sina smycken hit & dit innan, för nu när jag rensade hittade jag enstakade örhängen.. ni vet, ett par... fan att jag tappade bort det andra örhänget.. tusen små söta örhängen med¨både blommor, pärlor, hjärtan, stenar osv.. ialf, snackade med min granne alex (en annan alex alltså) så vi gick ut & gick.. upp mot elmia, rundade racketcentrum, ner mot oss o förbi kvarteret, ner på nästa nerfart för att utforska de fina husen.. likadant på andra sidan! galet så fina hus det ligger vid vattnet! lyckos dom ialf.. aja, så nu ligger jag här i sängen o myser med mig själv.. hehe! aja., hoppas ni hade en bra dag? snart är det helg. . heh!

PUSSS


bilder från 28/12 -08

haha, varsågod! Bjuder på lite festbilder ifrån göteborg!
fula, med kul hade vi!!





Jag försöker posera bakom Samir !


Madde(?) som fotat drickan..


sexy madde mama!


Jag o micke


haha, väääldigt osnygg bild, elr hur micke ??


hahaha samsamsamiir o vårt kära fotbollspel som blev mkt mer än välandvändt under kvällen!


göteborg=)

Idag i skolan fick vi reda på att vi ska ha praktik v 12 & 13.. v 15 tror jag de är  lov =) Jag funderar starkt på att praktisera i gbg om de finns nåt ställe. Inte alls säkert, men man måste ju drömma för att uppnå målen! De e ju då jag har chansen att åka om ngn gång=)

ne nu kom ja på att ja måste leta efter en sak! puss

blir lätt...

blir rätt lätt att man tänker tillbaks när man hittar ett fåtal gamla bilder på datorn.. åh, med dig vart jag lycklig :)



detta måste vart i mars/april -08 ngngång.. haha!

your love isn't fair, your livin a world were you didn't listen, and you didn't care..




- jag hoppas du känner igen dig..




mina nerver

du vet precis hur du ska få mig irriterad..åhh! att de ska varaa så omständigt..

ikväll har vi ialf vart hos anna , sen drog vi till en lägenhet brevid huset, sen till torpa för att hämta nycklar.. sen stack vi tillbaks till anna där vi var en hel del.. men sen tog de 1 bussen hem till barnarp! så nu e vi 5 st kvar o sjunger singstar.. hehe! jaja, time to go! puss

missin!



skulle du göra allt för mig Madde? :)<3

KOmmentera mer!!

Nu ska jag ut o möta in snälla granne. Han har brännt ner massa filmer på en dvd skiva till mig nu, snällt va ? :D
kl e rätt mkt, men ska nog inte till skolan imon ändå.. tror jag har hamnat på febergränsen nu.. inte säker dock!
va ysigtn jag ska ha det. äta de sista av chokladpuddingen om ja inte kräks :P haha
college, what happends in vegas, shes the man, knocked up, ngn american pie film,

Without A Paddle Natures Calling, o ngn mer tror ja.. tjejfilmer är sååå bra:D fast har redan sett de flesta !

jaja, ska gå nu! Pusss


Kom inte mig nära!!

för er som vill veta hur  mysig jag är så kan jag säga att jag har kräkts några gånger nu! yey, härligt! eller inte. Finns inget värre.. börjar nästan gråta när jag gör det. ont i magen & huvudet har jag också. Maginfluensa på ingång kanske??
Aja, till det jag vill komma till.. Ni som läser min blogg i klassen kan ju hälsa lärarna imorgon att om jag ínte kommer så ä'r detta anledningen! okej?

- bra! nu ska jag lägga mig i soffan o dö ett tag. puss på er fina!



Jag är väl för lik min pappa som mamma säger, bara far & flänger överallt o aldrig kan ta det lugnt!
- japp, så måste det va!

DIANA 20 år idag:D

oo så var man tillbaks i skolan igen! Bara första tio minutrarna som är rolig i skolan då man får se alla! Sen suger det.. men denna terminen ska jag sköta mig ( hoppas jag !? ) ska göra prov på måndag , hur jag nu ska fixa det vet jag inte, det är ju trots allt 8 sidor att plugga in! fuck it! Jag är så trött idag, gick ju upp galet tidigt, inget mer kl halv 3 :(
Så, idag ska jag baaaaaaaara slappa!


ne, time to go! pusss

Tisdag..

GRATTIS ALEX PÅ 20-ÅRS DAGEN!!!


(hahaha)


Jaha, ytterligare en dag har gått förbi o jag börjar skolan imorgon - tors (!!!) jävligt illa ska jag meddela er. Det bara kniper i hela magen , urscha mig vilken mardröm! men denna terminen ska jag verkligen försöka göra bättre ifrån mig o kämpa mer, men de säger man ju alltid, eller hur ?! Lyckos 90;orna som går ut detta året!! åh, vad jag är avundsjuk.. men om 1½ år är det vår tur.. jäkligt gott!! tänk balen, studenten, framtiden.. ALLT!!

Ialf.. vad har det hänt undeer min dag då?!.. jo, jag sov ju till kl halv 3, drog till anna vid 4 eller ngt, kollade tv o pratade.. gick upp mot June för att möta alex eftersom de skulle plugga tillsammans! Jag däremot gick till Claras för att fika emd ivana.. satt med anna o bea o pratade lit skit.. hela ligan var ju för sjutton där med?! ylber, didar, darko, blom, g-berg, victor, wirell, meijer osv osv.. då skulle man vart där vill ja lova! Tog oss en liten road jag o ivana.. sen drog vi till rosenlund för att se på film med joakim & johannes-min gamla granne!! =) Jag trodde jag skulle dö av skratt när ivana berättade gamla minnen sen vi bodde i samma trappuppgång.. nämnligen att vi hade busringt på alla portar i trapphuset (?!) o n surgubbe hade öppnat o vi sprang ut för livet o han stod o skrek i fönstret o sprang sedan ut efter oss så vitt jag förstod.. sen hade vi tydligen ringt på vår granne för att gömma oss men hon vart inte hemma så grannen mittemot hade tydligen öppnat o vi hade sprungit in o gömt oss under deras säng o gubben hade knackat på! ahaha. fyyy vad jag skrattade.. tänk så kul man hade innan?!? dock minns jag typ ingenting utav det. Ganska kul att vi stod på samma ställe 8 år senare faktiskt.. nostalgi att gå i trapphuset o slå på de där sakerna på väggarna också!

jaja, nu ska jag vara lite social på msn.. ta hand om eeeeeeeer!!

Kissiekiss.


förra skolavslutningen ( sommaren -07)
Jag o min söta sandra i min klass -v-

happy me!

Igår kväll skrev en till mig som jag har varit ovänn med i cirkus 9 månader.. först blev jag helt ställd o tänkte - varför skriver du ?!!? Men hon skrev mer o mer o jag började svara.. det slutade med att IVANA frågade om vi skulle ses för en stund. - ja , varför inte tänkte jag.. förr elr senare måste man ju bli vänner.. för efter alla år o sedan bråka över en sån liten sak så himla länge,som jag knappt vet vad för.. det är onödigt! så, hon kom o hämtade mig eftersom hon har fått körkort o grejer, jag kände mig så himla liten o hon kändes vara så vuxen! åkte till stadsparken o gick runt o pratade om allt som har hänt dessa många månader o det kändes som vi har 1000 saker ill o prata om .. långa livshistorier! sen åkte vi förbi mitt jobb så jag kunde hämta mina stövlar som stängde så vi letade efter ngt annat matställe! fick sluta med Shell på torpa :p kom hem vid strax innan kl 3 inatt tror jag. sov till halv 3 idag bara för det ;p så snart som möjligt ska jag ner till min bääästa bäästa vän anna, där horn också kommer vara förmodligen! sen ska vi fika vid 6 tiden.


vi får se hur detta går, om vi kommer fungera ihop fortfarande, vilket jag tror ! men bästavänner igen, det vet jag inte!..



-v-


 

Mysig hemmadag med Mamma Katrin.

Gud vad skönt det är att bara sitta hemma, det är något jag borde göra oftare, ´men man är ju så himla lätt uttråkad & rastlös så det funkar inte. Men idag, så har jag o mor storhandlat på willys, gjorde äggnudlar, kycklingbitar i thai sås. satan i gatan så gott det var.. efter det var det efterrätt.. sen gick jag ut o promenerade en snabbis.. efter det blidde de dusch ett tag, sen plockade jag ÄNTLIGEN undan i mitt rum, alla 1367890 plagg som legat över hela golvet o allt annat prutt, bäddat nytt i sängen o grejer. hur skönt ni vill! Nu har vi nyss ätit ostbricka.. brieost o mögelost, vitlökssmör, mild mjukost typ.. rån o salta kex.. mums!

fick nyss reda på en sak som ja inte säger än... oooooh va jag är GLAD!!!!!!! :D:D:D:D hoppas hoppas...





Stupid boys are still waiting for something they'll never get.

god dagens ! =) Jag gick precis upp, o jag är så trött så jag vet knappt vad jag heter.

Igår hade vi en dundrandes kväll, eller vad sägr du anna? haha! Jag kan LOVA en sak.. Jag o anna har nog aldrig

skrattat så mkt tillsamans som vi gjorde inatt/o hela vägen hem från stationen. Det var verkligen galet!! Somnade vid.. ja ,
vi somnade aldrig faktiskt.vVi skulle lägga oss vid sju / åtta tiden tänkte vi. När vi alla 4 ligger o trycker i sängen för att

sova ska vi upp igen :o wohooo! skyndade in till stationen till tåget (8.50) som aldrig kom? tog tåget efter o somnade ,

gud så skönt jag sov ! Kom hem vid halv 11 o sov till ca halv 3. Idag ska jag o mor ha en " mor & dotter " dag.. Ska laga

god mat tillsammans, lutar ju åt kyckling.. ska göra efterrätt o kolla på " I am Sam " .. och ostbricka med..

Blev galet sugen på wookade äggnudlar med kyckling!
 
Thai mat kan vara det godaste, så snart ngn dag ska vi äta där också!

Nejsi, nu ska vi dra oss till Willys , om jag kan röra på mitt feta arsle ?!!?


är det inte verklighet, så drömmer jag! .. men de är på dig jag tänker i hemlighet.

sitter i nässjö! dom kom o hämtade oss vid typ kl 1 :o skandal ! käkade korv, o köpte fanta.
Sitter i niclas lägenhet o dricker lite, gröhn pluttan skämmer ut mig lite, men det är okej ? :D
lyssnar på gamla goda låtar ialf.. ska sova här i natt, låter ju lovande.

anna tjatar bara om att niclas o pontus har samma frisyr.. suck!

filmkväll

mysigt vi har det... jag o min vän gröhn! Har kollat på film med massa chips, toffifee, choklad o dricka o ljus i hela lägenhet.. såg åaterigen a walk to remember.. grät som vanligt till den, likaså gröhnen! och jag säger då det, ni som inte har sett den.. LADDA HEM NUUUUU!! lätt värd att se tusen gånger om o om igen. Kollar just nu även på americas sweethearts, helt okej.. Alexander Drljaca kom även förbi en snabbis men han frös (?) o var seg så han stack hem , men vi ska ju ändå dra till nässjö snart så de gjorde ju inget;p.. fasen va jag börjar vara där ofta nu för tiden.. Pontus & Niclas ska snart komma och hämta oss. Imorgon däremot blir det en städ dag för mig.. mitt rum ser ut som andra världskriget o lite till.. typiskt mig, maasssaaa kläder över hela golvet, stolar, sängen.. mh,fräscht samantha, fräsht! ska diska med. Jag ska meddela er alla att jag är en grym städare när jag väl kommer igång, o det är inte varje dag vill ja lova.. ne, nu ä'r gröhn på ingång igen. ha´t! PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

you should know that im head over heals for you

- samantha... hur stavar man äcklig?





ahahaha, fifan. Ingen i hela sverige är så dålig på svenska o stava som anna GRÖHN!

byebye, ska kolla film nu... "äklig"


lör-sön.

hej gott folk :D Kom hem för inte så längesen, har dansat o sjungt massa nu . det livet när man är ensam hemma, passion! Ska dra alldeles strax igen.. fiiiika som vanligt fast med gröhn nu! Igår hade jag det trevlgt med Martin & Robin..  trots hur sega vi alla var. började med att dom hämtade mig ist för buss (:D) fikade på claras , galet god varm oboy där :D .. satt där o pratade lite .. vi ville ju egentligen gå på bio, men eftersom kl var över 9 så beslutade vi oss för att åka hem, men till nässjö! Så jag hakade på dom hem, kollade på - the day the earth stod still - helt okej film, gillar inte riktigt sådanna filmer men de fick gå.. Kollade åter igen även på ; Jiddra inte med Zohan! haha, den e tung, galet go & rolig film! gick o la oss runt 4 ellr ngt skulle jag tippa på :) hehe. Nu skulle dom till Lager (fan, jag vill också dit!!) men tkr de är lite halv kasst där, ibland finns verkligen inget, ibland fínns de lite. Men de  vart så längesen jag var där ju! äh, Madde.. vi får ta o åka till lager under vår ' cross roads' i sommar , eller va sägr du? :D


Martin..

swagger like us..

jag tycker verkligen deet känns som en meningslös söndag, MEN.. det är ju inte en söndag.. varför sitter jag hemma på en lördag? varför måste alla vara sjuka ller sega?=( sååå... nu ska jag med bussen in till stan för bio eller fika eller ngt liknande med Martin & Robin.. kan bli trevligt.. hörs sen läsar´s !


Puss

bjuder på en bild från nyårsafton!


svettig, nersprutad av champagne(?) o bara härligt mysig..

....

Jonas har en av de dyraste bilarna i länet. WOW! hah
Mamma har äntligen fått tillbaks sitt gamla flicknamn, kuikka.
Jag börjar bli sjuk efter en go kväll & natt (tack för igår ylber)
Ikväll ska det bara bli mys hoppas jag.


































.. o det är bara dig jag vill ha!


what is love?baby don't hurt me.. nomore!

hahaha håller på att lära gröhn macarena dansen, den dansen borde väl alla kunna!? eller.... ?
nu ska vi alldeles strax dra oss.. kanske möta min Madde också en snabbis <3


puss

on and on, this love i feel for you goes on and on.





jag idag! 



 Ikväll bär det av till Ylber, grattis på 18års dagen=) massa tjejor o massa killar. Drar ut tillsammans med  viv , och vi alla har en fiffig födelsedagspresent! Det är rätt galet att jag o alla andra 91;or fyller 18 i år. Känns verkligen inte så!!! komer ihåg när de var 4 år kvar.. snart f¨år jag ta körkort, komma in på krogen, o bara känslan att att inte vara 17 längre! Sen bärjar vuxenlivet.. woho^^

bild från nyårsafton

haha, va gör jag, o vad gör sandgren?:P




 


RSS 2.0