there won't be more you and i when the rain stops to fallin'

jag är på vääärldens sämsta humör! vill bara sjunka ner under jorden just nu... åh jobbbiiiigt!
orrrkkkaar inte !! ;/ så, förlåt för alla gånger!


Nu ska jag ta vara på sista stunden med johan, ska glo en tredje film o sen sova.. kommer förmodligen (aldrig;S) mer ses eller så ses vi inte på typ 1 månad. jihoo ?!

jaja, hejdå. Puss

förresten; glöm inte o kolla på filmen 'taken' .. den var braaa o man blir stött utav den..

Pokerface - min & micccccaaas låt!!

fan va gott vi har det, "men såhär får det inte fortsätta" säger vi ;D eler hon.. haha
men snart måste vi dra från miccas hood, eller i annat fall upp till hennes rum ialf.. her parents is coming pretty soon!'
haha, har lärt mig en hammarby låt.. snart ialf! har den inspelat mobilen! kul kväll, jajamensan!

PUSSSSSS

vem är basse ?!

hemma bra men borta bäst...

igår vart vi på Madison, de var grymt ! o jääävligt grym musik..
Massa dansade, massa skratt, massa mys, massa "raggauppfolktillVIP"
kom hem sent, eller typ halv 3 ialf, hade världens migrän o jag trodde jag skulle kräkas ( o ne, hade INTE druckit )
idag vart vi på öppet hus, eller snarare jul marknad.. de var massa kul o massa mys.
ikväll drar vi till miccaela. ska laga tacos o massa annat gott.. kmr bli bra !
Förlåt för kass uppdatering, men inget vettigt o skriva om och inte ritkigt hunnit heller för den delen.

Hörs imon (kanske.. lovar inget!!)

PUSS!

what am i doing?

få bilder från idag;




Idag:

Spetströja - gina T
Linne - HM
Jeans - Cheap Monday
Halsband - Ur&Penn

(inte illa av mig att lägga upp dagens va?!)






Pontus ,
'pnsgoeswild'  lite halvrolig bild sådär ja ! ;)


jag o pns & robin var runt i iprincip alla killbutiker- man får la ställa upp lite?!
han storhandlade på ikea, ett samt nöje får jag väl tillägga! massa saker.. De var kuuuwl !
Nu ska jag plugga lite, grymt va!? saknar min johan.. snaaart så! =)

nu vet jag hur man stavar till dåliga vänner

Nu har jag fått nog. Så som du gör ... så gör man inte!!




Har nysss vaknat upp, elr ok 30 min sen.. Slutade vid typ kvart i elva idag efter nationella som jag för övrigt inte vill
veta betyget på, uuursch.. tycker första delen var piss svår, hör-övningen var nog trots allt lättast! Sen drog vi till stan
o åt donkan givetvis.. var hemma vid 1 o slocknade=)



TANDLÄKARSKRÄCK!!

Ska strax till tandläkaren..OCH BORRA!!! rädd som man är så lär jag ju börja lipa elr ngt.. typiskt!
Efter de blir de a6 meed pontus, ska hjälpa han med julklappar =) mys stämning nu ju..

hörs sen..    ps; kan ni inte börja kommeentera mer? mkt roligare då=)

de finns folk som har de värre... men;

jag vet inte riktigt va jag ska skriva.. hoppas bara att du elr sandra ska läsa detta.. önskar att du någon ska fatta hur tråkigt de är att känna att man knappt har en pappa.. ialf ingen som hör av sig, frågar hur de är, ska vi ses över en fika? hur går de i skolan? .. bara höra av sig iallafall.. sker la knappt en gång i halvåret va? Jag är trött på att behöva ringa dig..
för vi har knappt ngt att prata om ändå.. Jag veeeeeet hur du hade de som liten o att de har påverkat hela dig, därför tycker jag att du ialf kan visa dig bättre än dom o försöka..du har ju fakiskt 2 barn nu.. glad för Tilda att hon bor hos sin pappa ialf, o hoppas att inte hon får samma konstiga relation som du o jag har. Jag är glad att jag har båda föräldrarna vid liv, de är jag verkligen så vill inte höra något om att ja inte skulle vara det! Men de är tråkigt att ha de såhär.. men antar att har man en gång missat ngt så fortsätter de väl så.. Hur mkt minns du sen yngre år?? fan.. du skulle aldrig förstå pappa.. =( skulle du o jag bo ihop så tror ja du skulle få spader.. "varför ska du in till stan såhär sent en lördagskväll?! " .. men de är för du o jag har missa så mycket tid!!! Dock tror jag syster får de bättre för du har nog lärt dig endel sen jag var liten.. o de är jag glad för!







min fina pappa...


ursch, va själviskt detta lät.. men de är så jag känner.. o jag menar inte att de skull vara sååå synd om mig men ah, de är som dt är.

Im in deep debt, without you i wouldn't survive.

lugn skoldag idag iallfall.. hur bra du vill=) Idag består denna (snöiga :D :D) - UNDRBART!!! måndag utav pluuuuugg pluggplugg! Har rättskunskaps prov imorgon.. Senare ikv blir de kanske bio hoppas jag =) den nya omtalade maybe.. twi.... va heter den nu igen? nu e de inte långt kvar till helgen oooo va ja längtar, o även till helgen efter då madde kommer =) =)

ne, ska äta nu innan min mage avlider.. puss


(observera att detta inlägg har tagit mig ca 10 min att skriva pga cptangentbord!!!)


Here you go;

nya hårfärgen,  










haha, kan inte skriva här på denna daatan, aaaaaas jobbigt.. skriver imon!

aff aff

 



förresten, näääär ska de börja snöa ordentligt?!?!?!


datorn e igång igen, fast med problem

Mamma kom in o väckte mig halv 1 o sa att datorn funkar igen... woohooo! dock funkar inte alla knappar - damp här hemma?! - ja !!! oo de stinker fisk här hemma, o jag tror allvarligt talat att jag spyr snart, vilken doft!?

Igår var de massa deeeeeeg, jag o gröhn drog ju hem till mig för att färga mitt hår.. sen hem till henne igen för mat o film, mysigt var det med massssssssssa snööö, helt underbart!! åååh..  sen drog jag till lundin, på vägen träffade jag bäck roos, alle o typ 13pers till som sa att vi kunde följa med dom på fest med dom.. så jag anna o frida fixade oss lite, käkade o väntade på dem.. dock skippade vi festen o drog hem till bäck ist, satt alla o tryckte i soffan, kollade film, snackade o skrattade.. sen dog vi hem vid halv 2 bussn.. mjoo men de vaar en lyckad kväll.. mysig ihimed snö - vilken lycka..


Idag ska jag plugga om jag hittar papprena.. sen handla.. haha rolig dag.. ne nu värker de i mina händer, trycker sönder alla knappar kännr jag.. så hörs sen om jag intee har tagit sönder datan :@


Fredag-lördag . .

ledsen madelen (kusin!!) , jag har färgat håret nu !! Mörkt så in i blev det ;) haha. men de blir blondare med tiden!

Ska bara meddela er att jag är utan dator hemma ;s pajjat !! råkade spilla utöver hela tangentbordet på bärbara så datorn bara stängdes av o jag fick panik.. mamma kmr skjuta mig !! ringde runt en hel del o frågade om hjälp.. gick åt skogen typ.. Hade för övrigt rätt så trevligt igår .. några killkompisar kom över till mig då jag var med anna.. så vi dansade till gamla godingar så som ABBA tex! spelade kort o sånt.. sen var mamma på väg hem vid ett tiden.. så då drog vi! O jag drog ut till råslätt för att träffa en kompis som i sin tur var hos hans kompis.. Sen ringde Gröhn, så då hämtade vi henne också! Så satt vi vakna typ heeeela natten & morgonen.. haha det var galet! Käkade korv m, bröd i torsvik också ;D
Vid halv 8 gick bussen hem till barnarp .. kääkade frulle i princip utan sömn.. men kul var det ialf, for sure:D

Såå.. ah ikväll är det lördag o jag ska dega ute hos gröhn ett tag till.. kollar på 'bring it on' med hennes familj.. fattas dock 2 bröder! sen drar vi till råslätt förmodligen fast med Lundin istället,ska passa på att hälsa på pontus som e på besök också! jaja, ska fortsätta proppa i mig godis o kolla filmen..vi hörs när jag har en dator tillgänglig! ni kan ju alltid nå mig på mobilen ;) tack för igår btw..

ska be anna skicka bilder till famrmors dator från igår också! Ta hand om er, pusspuss

I think i could understand...

tjabbaaa! jaha, då var man hemma.. Nu är det snart galenskap på gång.. som vissa inte gillar ;p jag o anna har en fix idé, eller snarare vi fick en fix idé.. Snart när hon kommer, ska vi färga varandras hår..MÖÖÖÖÖÖRKT !! så in i! Fattar inte hur jag vågar !?Har ju iofs redan vart mörkhårig, men minns jag rätt så ångrade jag mig efter det.. men man lever bara en gång, o de är ju så fint !! o de matchar ju med mina mörka ögon också ;p Men helst vill jag vara svarthårig, en då skulle jag se ut som ett lik.. Liket Samantha ;)  o så vill jag gäääääärna ha grön/blåa ögon till det också ! så ni som har det , fan.. var stolta:D vill med ! =/ -har ialf vandrat på stan, varit i råslätt, a6, a6 igen.. Köpt färgmedel o annat gottit.. Även vart en runda förbi willys, woho! fick de billigare:D gulligt värre..  så nu ska jag slänga i mig lite käk innan kvällens bravader börjar =) NICE? jappjapp!

vi hörs senare.. kanske! =) Pusskram
 

Buhuu, farväl mitt hår.. Jag har älskat dig emellan åt, när du såg fin o fräsch ut, lååångt hår på't !




tänk vad saker o folk förändras.. elr är det jag??^o)

jag är irriterad !!! Önskar att madde min socker'fis' var här så vi hade kunnat ta ut lite ilska tillsammans.. haha.. men ialf, det får nog drabba stackarns anna istället eftersom att inte madde är här ;) men ska spara all min ilska inom mig tills vi ses, lovar madde :D  haha fan dyy! Nu börjar de bli dags att fixa iordning sig lite.. ska till stan & a6 med den fina !!  

vi hörs senare, då återkommer jag nmed bilder.. förhoppningsvis iallafall:D pussssssssssss

idag är det fredag, en deg fredag!

äntligen fredag, känns dock inte som om det är fredag! haha, så går det =) Det är ju blå himmel idag, hoppas det håller i sig ! ska vara med min älskling idag (anna L) utgång blir det nog.. tror ja!? fast en lugn sådan..  pepp pepp !

Jag o Sandra i min klass ska allt planera en utgång ihop! Tror vi skulle fixa det bra ihop, ingen olugn alltså!
Vi är ju rätt så lika när det gäller det.. du vet vad jag menar sandra ;) hehe!

ne, nu måste jag jobba lite så inte babben killing me softly! Pusspuss!

sweet dreams, alabama!

nene , nu ska jag trycka i mig en källarfranska o hoppas på att värken försvinner.. Har suttit o plågat mg själv med kyla i rummet med öppet fönster eftersom jag kände mig så äckligt kall.. Så nu ska jag strax krypa ner under mina 2 varma täcken med 2 filtar o 5 kuddar =) mahaa ! godnatt då.. pussis!




en trött, (svullna ögon??)-samantha!

No stress!

tjatjatja ! läget da !? själv? , hmm.. duger.. en djävulsk huvudvärk så jag tror jag spyr snart.. hm, vad kan det bero på !? jag tror jag vet.. o jag har ett löfte, jag ska sluta upp med det ! japp japp!

Nyss hem kommen för sjutton, vart o fikat med finaste evelina .. var hur kul du vill att träffa henne, de var då fan inte igår iallafall.. Berättade o pratade om massa saker som jag då inte visste om ! haha , sjuka saker också !! Ska ses på måndag också , de behövs.. för jisses så mycket saker vi hade o fortfarande har o prata om när man inte ses så ofta ?! ojoj! Hon tycker jag är för snäll mot vissa människor, hon har rätt ! Nu ska jag bannemej tuffa till mig lite, ska leta fram hårdhandskarna ur garderoben min.. På tal om garderoben haha det är fortfarande skit fint i mitt rum PLUS garderob, plockade precis undan lite precis o har mys här inne på högsta faktor.. mysmys! för er som ville veta menar ja ;) Imon har jag prov med ja, juste ! men jag kan det... om jag har skrivit ned rätt svar då vill säga !

Såå , vad händer till helgen? Inte mycket.. ska vara med Anna for sure iallfall.. madde kommer inte heller tyvärr.. jäääävligt mycket tyvärr !! :/ I miss her.. Så, den 12;e december är det bokat! o kanske ska ses under nyår med om vi får ihop alla andra planer så att säga! det kommer bli great.. jag längtar sönder till december månad!!

Snart ska jag, micca, johan & edwin till danmark.. datum kan jag inte säga i bloggen eftersom de kan skvallras ut till folk som inte bör veta.. då ska vi fira Johan's födelsedag tillsammans.. eftersom att johan är en över social o aktiv människa får man ingen lugn stund.. o han älskar ju att umgås med kompisarna vad jag har fattat ;) så jag o micca bestämde att vi firar hans födelsedag i danmark tillsammans då vi ska bjuda på endel saker som jag inte heller tänker säga här =) hehe. tar det efteråt!  oj vad mkt jag skrev, mer än planerat ! bäst att jag slutar nu då! Sköt om er, pussokram!


 hej suddig bild:D

hhihiHi!

JAG SAKNAR MIN MADELEINE, BARA FÖR ATT VI BETER OSS SOM ETT GIFT PAR !!!



kolla va snygg hon är den där madde.. <3

kom heeem, vi börjar ooom igen. Jag ger dig allt, där ute (göteborg) äääär det så kallt!

Sandra har sååå fina ögon & tänder o allt..

 bowlingdag med klassen!



hej, jag är en dålig förlorare & man blir helt röd/blank liknande påskkärring i min kamera..



detta är angelica, min snygga klasssssmate!


 typ.... as snygga !?


hahah snygg bild ;)


 hej pluttisar =)


aj aj aj !






ne, de får nog duga sålänge!  byebye!



haha!

haha kuul! verkar som om jag har lite hat människor efter mig !?
Men jag tänker inte ta bort kommentarerna, då är man ju vekling som inte tål att ta emot kritik , är det inte så de sägs?
Men får se, kanske tar bort ändå förresten.. vem vill ha lite halvdryga kommentarer på sin blogg? not meee..

Lägger upp lite bilder sen som får stå för dagen!


Mäns brister;

Sällan göra två saker samtidigt.
Det är sällan man träffat en kille som har lääätt att öppna sig.
Visa kärlek & omtycke samt bjuda på sig själv.
Att visa sig som sig själv framför kompisarna.
Alltid lättare att vara rolig, ärlig, arg, öppna sig då han är full.
Har du gjort något illa så får du höra alla tänkbara fula ord efter dig
.



det här är bara några av alla rader jag hittade.. haha!


if i were a boy, i would turn off my phone..

hörs sen, om jag inte har somnat ;) godnatt annars ..

lite bilder vavavava;


   

  







GE MIG ;













ASOS Backless Bustle Prom Dress

ASOS Lace Dress

Supertrash Leather Zip Biker Dress
ASOS Colour Blocked Ra-Ra Dress

ASOS Bow Back Taffeta Prom Dress

ASOS Twist Front Bandeau Dress

ASOS Bow Front Bandeau Dress

ASOS Slinky Backless Dress

så jäkla snygga, söta, coola kläder ! vill ha alltihop plus lite till !!
mamma snart är det jul :D


( allt ifrån www.asos.com , www.stylebystars.se & www.forever21.com )

here comes the four to the five to the six ..

Nu drar jag till skolan igen,  är typ jääätteee seg o börjar bli sjuk, liksom alla andra runt omkring mig också börjar bli! Huvudet värker, även halsen. Kalas bra ju ^o) Tur att man slutar tidigt idag då... Har en lektion kvar, sen drar jag, sandra, ida, amanda &lollo upp till a6, ska köpa in lite små saker till vårt UF - företag.. Ikväll står vi inne på öppet hus på sanda(?) o säljer. Dusch créme, kryddor+olja, fint godis, badtofflor+svamp+massageolja & doftljus.. blir kalas, bara det att jag MÅSTE plugga ikväll eftersom att det blev ont om det igår.. värre med det! skulle ju vara med gröhnen idag med.. Äh, får börja prioritera bättre!

ojoj, nu kommre bussen snart, lata jag orkar inte gå :) Hörs sen! Puss

Lär känna mig mer;





Sötast: Mamma , alltid !

Älsklingsmat: Allt som är onyttigt men även mammas mat

Rädd för: ORMAR SÅ IN I BÄNG!!

Egenskaper: Snäll, social?

Framtidplaner: Klar med skola, Sen resa, au-pair, flytta till göteborg, skaffa familj.

Favorit färg: Vitt & Svart

Älskar att: shoppa, umgås med de bästa

Hatar att: bråka, vara svartsjuk o deppa.

Saknar: Johan, morfar..

Gillar att: partaja, umgås med vännerna.

Det första på morgonen: Snooozar ! letar kläder

Det sista på dagen: går på toan :P haha, kan inte sova om jag vet att jag inte vart på toan :Phahaha

Daglig rutin: mat när jag kmr hem efter skolan, datorn, ut - kan INTE sitta hemma en hel dag
även höra mammas tjat !

Favorit drink: dricker typ inte drinkar?

Husdjur: Hos pappa isf, katt och hund!

Vill helst slippa: brååååk!! otrohet

Mest nöjd med: haha, lite kul emellanåt isf när folk säger att de e grymt att jag e blond & har bruna ögon de e väl jag rätt nöjd med, men ibland vill jag ha blåååa ögon också!!

Vidrigaste: svikare, falska människor, bråk, våldtäkt etc

Finaste: Människor som hjälper andra behövande

Behöver just nu: En bra kamera, pengar (!!!!!!!!!)

Tacksam för: De jag har i mitt liv..

Dansar till: R n' B !!

haha, världens skönaste människor ;

Jag o anna satt vid busshållplatsen så kom en kille som gick som ett mongo.. han går över till andra sidan vägen, där hans tydligen mamma står, de står typ 8m ifrån varandra...

Anna råkar rapa.. (HÖGT!!) o den utländska mamman säger; mätt lilla flicka..
alla as garvar..

Sen säger hon till sin son ; Kom kom min son.. du ska få filmjölk, bra för magen !!
(hon hade precis handlat på willys) o så börjar hon dra upp filen ur påsen o öppna den HELT oöppnade filen..
Han säger - nej nej mamma, vi tar de hemma.
Hon - nej nej, kom kom !

efter ngn minut ger hon sig och säger ;
Du känner dom tjejerna , du kan sätta dig brevid så de kan massera din mage.
( vi AAAAAAAAAAAAAAAAAAS GARVAR )
Han - jojo, men neej mamma..
vi - what ;o känner oss !?

hahaha, asså ni fattar inte hur kul det var o vad vi skrattade.. herregud!

"Planeten blinkar, eller de är stjärnan kanske"

Peter; Korset

Dan; Korset mannen..  vad betyder det?

peter; ey du fattar inte..

Dan; men det är ju därför jag undrar.. vad menas med korset? ska alla gå runt o säga korset

hahaha, kul snack! dan är grym..



Peter; KK

Christian; DAN!! du vet vad det betyder... (alla as garvar)
... skäms du dan?

Dan; klart jag vet vad det menas..

hahaha, har så jävla go klass ibland !!!

Du får mig att tappa hakan

Johan har chockat mig , har skaffat sig tillbaks sin mobil :| GAALET ! call me... call me !

O ngt ännu mer galet, är det som står i Gröhn's blogg. (www.greeenplace.blogg.sehm? vrf?





I think you've gotta check in a rehab!

Flash me abooove

kom igen dåå!!  har redan haft nååågra läsare idag, EN har kommenterat vem hon är.. besviken =/

KOM PÅ EN SAK !!

haha, kom hjust att tänka på att jag läänge hade tänkt o fråga er vilka som läser min blogg?
Okej att jag inte har såå överdrivet många läsare direkt, men har ju ändå nåååågra iallfall o det är ju alltid något ;)
Men det märkliga är.. JAG FÅR SÄLLAN NÅGRA KOMMENTARER!!


So, tell me.. Who are you? whats yooour name?



godnaatt guys!

Nu är jag svin trött o kan knappt stava mitt eget namn o vet inte längre hur man håller ögonen öppna. jisses!
Ikväll har jag ätit mig tjock på peppakaks deg blandannat. Pratat massor med min älsklingsanna.. gud så jag alltid saknar våra samtal o hela henne när jag åker iväg. Snart kanske vi drar neråt landet tillsammans ;D gud va kul de skulle vara! och hörrni, snart är det jul !? haha, galet fint! Längtar så in i bäng.. det är ju så himla fint & mysigt o jag längtar sönder..

Äh för fan, nu ska jag hoppa i bingen , deeeeeé är grejer det!



Jag vill känna din kropp emot min..
...höööra pulsen slå!
Din mun tätt emot min..
Hjärtat snabbar på!
Jag ser på dig och du ser mig

Im going crazy nooooow

vilka dagar mina damer & herrar..


Vittnat för politzie - anledning till att jag missat skolan idag (!!)

Kollat på 2 filmer ( a walk to remember - såklart! & all boys love Mandy Lane - knepig film ;s )

Myst som sjutton

Har vaknat tidigt så in i bäng

Vart i både halmstad, båstad, laholm, göteborg & Jönköping under en helg :P

En cp kärring inne på swebuss skrek åt mig, hon var nog trött på en konstig tjej som jag ;p

Träffat Madeleine i göteborg under tiden jag fick vänta 1½ timme på bussen hem.

Gröhn mötte upp mig här hemma på stationen

Ätit 2 ggr idag.

Ska köpa pepparkaks deg.

Träffa Anna Lundin snart

Två hjärtan har försvunnit ;o

Söta miccaela har blivit vän med mig på facebook.

Kär?          eller...? :D
 
Madde ska förhoppningsvis hit i helgen :D

nu ska jag gå.. hejdå!



<3



aw, plutt syster... saknar dig så in i !

haha, va sööööt !?


en sjuhundrades fest ?!

Japp, det var det ju... från början iallfall! Var i lokalen iprincip hela dagen för att fixa inför den stora lyckade kvällen.. Vid sju kom folk för att käka middagen som var förövrigt riiktigt god :) Träffade på Michaela också som var där med sina jäätte snälla kompisar så hängde mest med dem. Skålade för johan & robin som lagt ner såå mkt tid , pengar & energi för dennna kväll.. Efter maten kom kaffe, rulltårta, dricka in.. Käkade lite o snackade med  chicksen ;p Efter var kl helt plötsligt snart 21.. Vilket innebar att festen skulle börja.. Folket rullade in som på räls från taxi bilar, vänner osv.. Dansade en hel del, träffade ännu mer folk som bemötte mig så himla snääällt. ååhh va gulliga alla vart! Jag och Michan gick ut o planerade johans födelsedagspresent som vi tänkte ge tillsammans eftersom att johan är hyyyyperaktiv o inte kan sitta ner en stund utan alltid umgås med kompisar så skulle de passa bra om vi 4 gjorde ngt tillsammans ! kmr bli greeeeat!


Ännu mer folk kommer... alla dansar! Jag o Michan får syn på väärldens klunga med folk längst in i hörnet i lokalen.. mörkt är det och Saman stänger av musiken.. massaa bråk :S hann / kunde inte se vilka som bråkade, men bara mer och mer la sig i o blev tillslut en hel samling med folk som skulle slåss...dels albaner(?) , folket från Lund etc.
Jag fick PANIK (!!) o vi försökte få dem att sluta vilket som var heeelt omöjligt.. Letade rätt på johan som befann sig inne i köket med några andra.. Bråket började lugna sig. men folk gick runt i bloooodiga skjortor & tröjor. En eller 2 st fick föras till akuten..


Varken jag eller michan hittade varken robin , johan eller Edwin... ännu mer paniiik!! Folk började prata om att en kille ifrån Lund var borta.. Så jag o michaela stack ut för att leta rätt på honom. vilket var svååårt ! slutade då med att han redan fanns inne i lokalen.. Ägarna till lokalen kom, Johan & Robins föräldrar kommer också.. Massa utskällningar och diskutioner i köket.. ursch det var inte kul att se så mkt skit de fick o att festen hade spridit sig ut över internet tillochmed o att Ragnar skulle få skit för att de var så mkt liv ! Efter ett tag beslutas det att festen ska läggas ner o endel börjar röra på sig, somliga bara stannar kvar o häckar medans några andra städar undan alllaaaaa burkar, flaskor, svabbar golvet osv.. Folket som kom ifrån Lund hade ingenstans att sova längre, eftersom att de vart tänkt att vi skulle sova i lokalen.. Så ca 16 pers sov här hemma hos johan.. Jag , Trulls, Nickolaj (stavas?:P ) , Malmö-killen & Therese fick sova i ett annat litet hus intill.. mkt bättre. Sååå.. ah, där har ni kvällen ! Fan vad synd att de blev som de blev, jag o michaela hade väääärsta damprycket där inne.. endel människor har inget hjärta !!!!


Tyckte sååå synd om Johan och Robin, man kunde verkligen se i dess ansikte hur besvikna de var.. =( stackarns ! Men det var iallfall kul så länge de varade och jäättte trevligt folk verklien :) jag åker hem imorgon bitti istället eftersom att polisen vill att jag ska vittna utav de jag vet. Nu ska jag o Maria (Johans mamma) ut & gå tror jag.. Hörs senare (K)

HAHAHAHA

kolla videon,Jag o Glavas as garvar. så skön !!
Spelas om & om igen kan inte sluta skratta..

http://www.youtube.com/watch?v=7uV04A42_WA

kul humor ;D

I Laholm.

tjabbaaa. vad händer mitt i natta? jaa.. jag sitter o degar vid datorn o sjunger till reehaab för de som ville veta..
pendlat som en get idag.. först från jkpg till göteborg där jag fick OBSERVERA (!!!) träffa madeleine i 1 & ½ timme..
blev helt paff när jag kom till stationen då de sa buss till GÖTEBORG !vilken lycka.. iallfall, var med madde ett tag i nordstan o älskade rut m. flera sedan kl 15 drog vi till terminalen igen för ett faväl , denna gången gick bussen till halmstad där jag sedan fick vänta på tåget mot laholm som de själva trodde, i själva verket skulle jag planka till båstad eftersom att gränsen går där emellan så kostar det en hel del extra tyvärr.. fattiglappen själv ! så plankade sista hållplatsen med tåget, livrädd var de rätta orden! Mötte ialf upp johan vid typ halv 6, gick till hans match där jag lärde känna en tjej som heter michaela , svin go =) så henne ska jag få umgås med på lördag o även imorgon då jag, edwin, johan & michaela drar till danmark =) hur bra som helst.. dubbeldejt ;) sen så satt vi o skötte poänngen under matchen som slutade 6-6 efter mkt kämpande :D mahaa.. Nu ska vi snart dra ner till havet som för övrigt ligger huuur nära som helst :D fiint! måste passa på o kika.. helt sjukt är det, för att komma hem hit till johans pappa måste man köra med bilen på stranden, aldriiig vart med om det innan !? ;o

ne, time to go! seeee ya later. Pusssss!

Wasted Money..

tjosan i trosan?



( i valle's snygga mössa:D )

Nu är jag hemkommen efter en bio kväll slash springa runt på sf kväll.. haha ganska kul dock om man tänker efter=)
Jag o anna beslutade oss för att se på bio, vart antingen mellan att se på nya saw, eller låt den rätta komma in!
valde tillslut låt den rätte komma in, eftersom vi var skräckis sugna, okej.. saw är också skräck men men..
Gick in i salen, satt ett ynkert par + jag & anna då.. haha, de var ju kul trodde vi.. Tills filmen startade o anna började inbilla sig massa saker som hon skulle tro kunna hända. hon är rolig hon! Iallafall, kollafde MAX 10 minuter o vi hann se de värsta.. o det räckte! fyfan, vampyrer o svensk film som utspelar sig på typ 80-talet eller ngt! ne, den rekomenderar jag inte att se!! O tänk oss, tjejer.. så lätt rädda också så vi sprang iallfall iväg ut ur salen, lättnad! Öppnade alla sal dörrar o kollade vilka filmer som visades.. allt från saw till bond till arn osv! Valde till slut att se Bond (som jag aldrig ens gillat) men grymt mycket bättre var den än att se på låt den rätta komma in.. Kunde pusta ut ialf.

Drog lite tidigare så jag skulle hinna med bussen så farmor inte skulle behöva hämta mig så sent på Elmia!
 Vem vågar egentligen gå den vägen själv ensam tjej så sent? kusligt värre är det iallfall..




hej hej, jag är kär ;

Klicka f�r att st�nga bilden

kolla in min kusin's snyggaaa tröja !! jag är såld !
billig ralph från NY ! :D :D

krångel..

 

hej hej ännu mer trevligt hej!
hur mås det idag? själv önskar jag att jag mådde som på bilden ovan:p
haha, men ååh.. är lite små arg!! att de ska vara sånt krångel med att byta skola..
känns som om att jag har en hel del stora val att göra. Skulle kunna börja på kitas nu om jag velat,
men är osäker..jäätte osäker tror jag allt. Pratade med rektorn nyss som sa att de jobbar i ett snabbt
tempo i matten.. o jag har inte ens gjort klart A-kursen i matte..o så sa de att de kan bli rätt så myyyycket
jobbigt för mig då. Jag kan även börja på JB i 2;an ist för ettan.. men vill inte gå i den klassen.. det känns
så tråkigt om jag ska vara ärlig att komma till en helt ny klass helt ensam o inte känna någon.
Kan tänkas att jag byter för kompisars skull.. men så är det inte eftersom jag inte vill gå i den klassen ens..
Vill börja med Gröhn.. men de kan bli svårt eftersom hon går samhäll hälsa eller något.. o då blir det ettan likförbannat.
åh, vad jobbigt.. får la gå kvar på sandaskiten ett tag till... ;(
 

o ett annat lite mindre val är om imorgon som jag måååste bestämma nu! är det värt att dra ner till johan på den festen? med hundratals folk som jag inte ens känner 1/4 del av..? men jag vill ju träffa han o för attt jag gillar honom o det kaan ju bli kul! Men å andra sidan e jag ju bjuden hem till nancy med alla andra tjejer. :( som jag isf missar!!  what should i do !?

Ska äta mammas hemmalagade pizza.. Puss!

ensamt, tråkigt, inte trött = kan inte sova


Klädsel
Vad har du på dig idag:
just nu om kvälla bara tights o linne.
Vad använder du just nu för skor: Ett par svarta stövlar o ett par låga svarta skor
Favoritfärg på kläder: svart o vitt tror jag

Senaste person som
Sov i din säng:
Jag
Du pratade med: Johan
Du gick på stan med: hmm.. måste vart johan fast i lund då..
Skällde på dig: MAMMA!!!

Senaste
Låt du hörde:
Lady gaga - pokerface
Film du såg: step up 2 the street
Mat du åt: stekta nudlar, yummie.
Kram: Anna eller Joanna!
Puss: johan på munna, joanna lite på kinden tror jag allt..
Känslan: wow, ska vi kanske göra om här? fan va nice.
Resa: haha, skåneland då!
Dröm: minns jag icke.
Boken du läste: hahaha, har inte läst ngn bok sen jag vet inte vad. Men senaste vart nog magdalena graaf
Personen du träffade: Anna
Personen du pratade i telefon med: Madeleine (L)
Personen du fick sms av: Madde
Gången du åt en 7-eleven korv: haha, igår..
Gången du var utomhus: nyss
Gången du sov: Inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: familjen = mamma = idag.
Saken du köpte: Ljus på ikea.

Om dig

Namn: Samantha Dahlgren
Ålder: 17
Smeknamn: Sam, Säämääänthaa, Sammie
Sysselsättning: ute o ränner
Bra egenskaper: försöker oftast vara glad, social, snäll?
Dåliga egenskaper: Rätt lättirriterad, svartsjuk.. :C
Linje/klass: just nu, HP2D sanda..
Hårfärg: blondt..
Ögonfärg: Bruna
Skostorlek: 38 typ

bjuder på liiite bilder:







lite roliga bilder, men de e sånt man får tåla! Madeleine är ialf en mästare på att göra om bilder!

vill ha lite tips på roliga bloggar.. tack!

Jag har redan läst alla bloggar som jag ofta läser, vilka är;

www.kenzas.se
http://www.blondinbella.se
http://www.stinalee.se
www.madeleinemoberg.devote.se
www.zackrissonmadelen.blogg.se
www.hannasmedberg.blogg.se (ibland)
http://www.karolin87.blogg.se
http://www.improveme.se/natacha
www.ungmamma15.blogg.se
www.mammabeckas.blogg.se
www.nanc.blogg.se
www.annaclundin.blogg.se
www.greeenplace.blogg.se

aa, de är nog de jag läser emellanåt=)  ska dra mig nuuuuuw, måste upp i tid imon.. utan att försova mig! ska väl befinna mig på kitas imon kl 8, sedan samtal med syon kl 10 på sanda, läkaren kl 13, hejåhå!





sötzzz!

tisdag.. snart torsdag:D

tjenixen !

Nu är det 98% säkret typ att jag byter skola, blir icke JB , utan de blir kitas :)ihihi ! fast ska  börja om ettan dock =/ för de har ju inte handel.. men jag behöver det! Har så himlans mycket frånvaro nu .. typ ! har missat massa nu de senaste o de går ju ut över mina betyg ... tyvärr! O jag e ju inte sandas pluggis heller direkt om man säger så, så har ju inte direkt de grymmaste betygen! Så att börja ettan igen, kan nog vara bra för mig.. och anna ! Vem vill gå ut gymnasiet med dåliga betyg egentligen? inte jag iallfall.. Så ska försöka kämpa, de ämnena jag redan läst som jag fått g/vg i behöver jag inte ansträga mig till under lektionstid. hur soft schema som heeelst ju :o lovelyy !! käka mat på style med, åka till sälen också eftersom att jag är den grymmaste skidåkarn .. eller inte ! kommer aldrig glömma ulricehamnsresan i högstadiet.. haha! Jag o Evelina gick upp i backarna både med och utan skidorna på fossingarna, vem vågade åka liften !? tids nog testade jag.. o ramlade av på dirr ! så aldrig mer liften!!! kommer även få läsa språk förresten, erkänn kul !? :D Ska läsa tyska denna gången, om jag får göra det? läste ju spanska i högstadiet o aldrig mer säger jag bara!

hah, min mamma e sjuk! Vi gjorde egen fruktsallad med glass o smält (VIT) choklad över.. så hör jag mamma skratta o ba;
Mamma- hahaha, ska inte säga vad detta ser ut som (halv smälta klumpiga vita chokladen)
jag - ne , jag vet nog.. ofta du tänker på sånt !?
Mamma- jaså? det vet du ja.. hur? eller ne .. jag vill inte veta!


haha, ofta min mor ska tänka på sånna grejer? lät lite kul faktiskt..


Ne, nu ska jag tända alla mina fina ljus i mitt VÄLstädade rum o mysa lite med datan i knät, min käraste ägodel!
puss, hörs sen elr imon! :)

godnatt..

jag är seeehr lycklig :) mahaihihihi.


låt de gå bra nu för en gångs skull.. :D

hos Joann, med gröhn !

nu sitter vi hos joanna, har käkat lite :) Ska fortsätta o käka .. men chips & VITLÖKS dip, gott!


nu vart de andra planer, ska förmodligen byta till KITAS istället.. eller iallfall kolla upp läget. Men då måste jag börja om ettan igen eftersom de inte finns nå handels klasser, så då blir det samhäll med lundin! o att börja ettan igen, det känns ju sisådär. Men jag kan behöva det, måste läsa upp mina betyg o det är ju en rääääätt så lagom slapp skola!


ne nu ska vi se step up 2 ;) sen blir de bingen, natti med er :)

Miss independent

läs inte min blogg om den nu är så ointressant !! blir inte klok på sånna som ska hålla på att kommentera onödiga saker, läs inte då ? min blogg, inte din!

Nu är jag hemma ialf, blev senare än förväntat.. Kunde inte hålla mig, så vid halv nio i morses körde johans mamma mig till bussen, kl 9 gick den hemåt..Har haft vääääääärldens mysigaste helg , for sure !! aldrig mött ngn mysigare =)
har festat lite, ialf i fredags.. var inne på en krog i lund som Saman (hahaha, halva mitt namn! ) fixade in mig på innan de öppnade, sen kom johan o en annan kille in också.. Dock hatar johan att dansa, fattar inte !? så vi satt mest o snackade o drack lite granna.. 
vid 2 tiden traskade vi hemåt.. o somnade ganska direkt ! Lördagen drog vi till Nova ( som är liknande a6 men roligare o fler butiker ) o kollade runt lite.. åt thai mat.. Sen drog vi hem till Simon senare på kvällen.. Nog om det !

Igår ialf, så hade de släkt middag som de ville att jag skulle vara med på , var jääätteee nervös.. Hans båda systrar med tderas pojkvänner, farmor, mamma, pappa, mormor, morfar fanns på plats.. åt en maassa god mat, kött o potatisgratäng o grejer.. o efterrätt på det :) efter all mat började folket  röra på sig o jag o johan gick o la oss.. var så himla trötta efter maten. Dock somnade vi inte förrens vid 3 inatt, låg o kramades, lyssnade på musik o pratade.. kalas mysigt !

men får skriva mer senare, ska till kaffe paus nu :) Pussss!!

nu far jag !

nu åker jag snart, bussen från mig går 12.06, sedan ska jag köpa biljetten (hoppas de finns ngn kvar!?) o sen går bussen 13.15 från stationen direkt ner till lund där jag blir upplockad av Johan o hans mamma .. ikväll blir de middag med hans kompisar .. imon drar vi till danmark o söndag kommer jag hem.. Känns ju jätte kul att madde för en gångs skull stannar i jönköping, o då drar jag härifrån ! vilken miss.. :/ men gumman, jag kommer till dig kanske nästa helg :D

Ne, nu måste jag röra på mig så jag inte missar bussen, annars blir det pisk !

Puss, vi hörs KANSKE ikväll
!

MORGEN !

god morgon mina nära & kära :) allt bra med er idag?

Jag känner mig svin stressad, fast jag klev upp 3½ timme innan bussen går.. Vad ska jag ha med mig? fast jag stooorstädade min garderob igår så har jag ingenting att ha med mig, o har lånat ut kläder till en förbannelse;s
såå.. ska ställa mig o leta nån timme till ;s balle också :/

Ska ner till lund iallafall, o på lördag drar vi förmodligen över till danmark för vandring, shopping & käk, hur fint som helst ju:) hoppas på solklart väder ;D

leggings
1 jeans.
chinos
2 stickade tröjor
partykläder (klänning tror jag de blir)
1 vanlig tröja.
en polo
Linne
trosor/bh/strumpor..


funderar på om jag ska ha med mig mina stövlar och vanliga skor , eller bara en utav dem :s
det borde väl räcka nu va?

mull om magen eller pinnsmal?

undrar om man ska vara pinnsmal eller lite halv mullig?

jag föredrar mullig.. "desstu mer o ta i desstu mer att älska"

ne men klart man skulle vilja vara smalare, men är glad att jag hellre har hullmull än att vara anorexia smal.. ursch vad hemskt ;s stackarns.. tycker det är finare att ha höfter osv osv..


detta kanske lät lite dumt, menar inget illa mot anorektiker eller överviktiga (!!!!!)


Tors, kväll!

tjenixen! nu e jag hemma igen . . städade upp ritkigt fint här hemma , mamma blev stolt över sin dotter (a)
Drog till madeleine som vanligt :) Fick skjuts av adam, snällt ! gick o handlade, sen mötte jag emelie för att tillbaks mitt bankomat kort.. sen möttes vi i stan igen, fikade på coffeehouse med valle också..

valle - vill ha en tjej..
(sen börjar vi prata om ngt annat..)
valle - men jag gråter aldrig.. knappt på beravningar...
Jag - men om du nu skulle ha en tjej som du verkligen gillar, o hon gör slut med dig, blir du inte ledsen då?
valle - ne, det är ju hennes val..
valle igen - asså jag vill ju ha tjej o allt, o jag kan tycka om henne skit mykt..  men jag blir inte ledsen då det tar slut


hahaha , jag o madde satt o as garavade, fick inte ritkigt ihop hans meningar, hur skulle han ha dt?
nu ska jag packa lite, imon far jag iväg.. men inte till göteborg dock , som det var planerat.. nu drar jag ännu längre
ner i landet.. :p

puss


mamma, du kommer älska mig :)

gud så fint det börjar bli här hemma nu :) pyntat upp de riktigt fint med värmeljus o fruktskålar o grejer :) fixat i ordning alla cd skivor som mamma ALLTID klagar över, putsat fönstrerna, torkat alla bord, hyllor, fönsterbräder.. vattnat blommor, damsugat, gått igenom o slängt massa papper o reklam.. nu har jag bara det värsta kvar - mitt rum!! urssssssssh !! hahah, fyfan. kriget själv där inne !

ne nu måste jag fortsätta innan mor min kommer hem, ska laga mat också ;o jesus!

hörs sen, ville bara skryta om hur duktig jag KAN vara om jag bara vill :)

PUSSIS!



this is meee..

torsdag, snart fredag

tjeenna! Kom precis hem , har hänt lite, eller snarare en hel del saker igår som jag för det första inte orkar skriva om just nu, sen vet jag inte om jag får säga det helle.. men tror det! så berättar mer senare..

Har förövrigt kvar migränen känns det som , sen igår.. slocknade som en liten barnrumpa i therese's soffa igår med migrän nämnligen.. Ska storstäda nu innan mor min kommer hem, hörs sen ist :)





välkomna alla nya läsare:D
 
http://www.youtube.com/watch?v=XJEDxnSQ9JQ

dfghjklö

faaaan, har stressat som en idii !!!  på a6 kom jag på att jag gjorde åt den där fem kronan, gick till bussen . FAN OCKSÅ! fattas pengar . . kommer hem efter ett tag, missar nästa buss, går in.. Gör mig i ordning fort denna gången, går ut o väntar hur länge som helst på bussen, bussen är på väg o jag kommer på att de äckliga jävla fritidskortet gäller inte.. gårt mot dörren, FAN, jag hade ju 100:- på mig.. tänkte gå ut o kom på att de tar ju inte emot 100 lappar på bussarna ..

Inte nog med det så har emelie mitt bankomat kort som jag BEHÖVER !!!

åh,helsikes dag.. det är MIN dag idag.

Tell me where do i go and watch and pray for a miracle?

home sweet home ! skönt o vara hemma lite, men inte lika skönt att se allt stökigt ! ;s urk på mig.
Tror nog jag skulle fixa hushållet bättre om jag bodde själv i en lägenghet, då är det ju förhoppningsvis bara mina saker som är där o jag som stökat ner, mkt smidigare.. Då blir det inte lika mycket disk mamma ;) håller ni inte med om att det är lättare att tex städa upp sitt rum om det bara är liiiite som är stökigt? dessvärre är det myyyycket som är stökigt i mitt rum nu.. hehe, nu ska jag käka mammas goda lasagne o sen dra ut till bussen, blir mys med madde idag!


Anna LUNDIN, jag saknar dig! <3 kryyya nu !!


blogga av mig..

Hej, jag heter Samantha Dahlgren, jag är 17 år & bor i Jönköping.
Jag har en förmåga att för sova mig iprincip varje morgon, och det gör jag med flit.. Glöm inte det !!
För att jag älskar verkligen att försova mig..
Jag gör det för att jag vill få ig i betyg i de flesta ämnena och för att förstöra för mina klasskompisar..
(som säkert får ig pga mig?!) Jag tror faktiskt att de får ig för min skull.. Och att de blir glada på mig
för deras bästa..


...det låter rimligt va?


jaja , var tvungen o skriva av min glada  ironi !! Och det är så jag tycker o tänker så ni vet! är redan hemma från skolan, kl är bara tolv.. det är skönt! Jätte skönt o fint väder ute är det också. Jag är ensam hemma så kan spela massa cp musik högt utan att mamma ska klaga eller skrika på mig för mitt stökiga rum.. Ska allt försöka hinna med att överraska henne tills hon kommer hem imon att ha städat mitt rum o damsugat + diskat lägenheten :) Iallafall, det var ingen lång skoldag idag alls.. & inte nog med det så gick jag ut ur skolbyggnaden ensam på väg hem.. Så hör jag några skrika; duu.. tjejen? så vände jag mig om o kollade både höger & vänster, till slut ser jag några byggarbetare på taket sjunga.. hahaha, jag fick mig ett riktigt gott skratt, va fint de sjöng " staaay with me diana! " .. söta !

Nu ska jag dra mig upp till JB igen, träffa Gröhn..Senare ska jag passa på att vara med Madeleine, måste ju passa på eftersom att hon åker hem imorgon.. Ska hyra filmen när mörkret faller..aldrig sett den faktiskt..



Vi hörs sen, pusspuss!

varför går det inte att lägga upp bilder?

schenna ! förlåt att jag vart seg med uppdatering idag, har sovit som en liten gris och har varit med madeleine efter det.. hon är underbar! har pratat om både det ena och det andra.. var på torpa hos hennes syster therese! Fikade även på george med valle också! Missade provet idag me, men hellre det än att få ig i betyg =/.. Passade då på att dra upp till JB , träffade gröhn o åt mat.. ursh vad jag är trött & frusen.. ska fixa min värme kudde som jag bör använda dagligen men men.. Åkte från madde vid tolv ungefär, gick hem från elmia helt liv rädd.. undrar om det finns någon som är så rädd som jag är om kvällarna? Kan sitta/ligga inbilla mig saker, där står det ngn, hm.. vad är det som låter i trappuppgången? Vem går bakom mig? tänk om ngn kommer just nu?.. ursch det är inte kul.. hatar at gå ensam ute på kvällarna som jag gjorde innan.. från elmia o hem ! kusligt värre.. Förlåt att jag är tråkig när det gäller att lägga upp bilder osv .. men har ingen kamera nu men så fort madde har kommit hem så ska hon få äran att skicka lite nya bilder igen ;D men de kvittar ju nu ser jag, " bild ikonen " finns ändå inte så går icke att lägga upp anyway! Sov gott allihoppa! Pusspuss.

skola, hem, madde !


 hahaha, vilket roligt kort jag hittade på folke ! asgaaarv !!

Sitter i skolan o degar kollar lite på facebook osv.. Idag är jag hur pigg som helst & det är huuuur bra som helst eftersom jag ska äntligen träffa min saknade madeleine som är på besök i jönköping, ska även beställa biljetten idag till götet.. också hur bra du vill ! längtar... Sov även 10½ timme inatt för de som vill veta, somnade i soffan halv 9 ;o helt galet.. frös soom en hund så tog en värme kudde på magen och somnade.. vaknade mitt i natten o fattade ingenting o vart jag var..
 
nee, nu är det skärpning.. ska jobba på lite nu så jag inte hamnar efter alla andra ;) Pussis !

det kommer gå åt pipan

jag ska tända sån jäävla eld på mitt prov papper så ni anar inte !! balle vad arg jag är :( sitter här po muttrar för mig själv o svär som en galning.. åt helvete med natur !!!



urk!

tråkigt..

nu har jag en trååkig dag framför mig.. Börjar bli mörkt ut ute, kallt som bara den och jag ska sitta inne o plugga heela eftermiddagen & kvällen.. Inte allt för mycket att hurra över. inte sant !? 

Såå.. vi hörs senare då jag har sviiin tråkigt !!

 
+


=




ps; gammal cam bild !

i skolan har jag såhär tråkigt;

emliii ! var e duuuu ?



skynda skyndaa   . .  trååkigt !

onödigt inläääägg

congratulations..





GRATTIS PÅ 18- ÅRS DAGEN:D


ses snart PUSS på dig.

shopping galen?




LISTA;

Anna Lundins kille;

Han ska INTE vara äldre än 89;a .. OBS; 89;a är knappt!!!
91;or är perfekt för anna.
Långa killar för henne är ett måste, med tanke på att hon själv är svin kort så behöver hon inte oroa sig. Men över 1.80!!
Muskulösa killar, inte föör spinkiga.
Mörka killar yummie !!
Utséende är ju inte allt,  men vill ha en kille som klär sig. SKATE stil är porrigt enligt anna.
INTE BÄRA SAMMA KLÄDER!!!
Samantha tror att anna kollar mer utséende än insida ;) men det är ju utsidan man ser först , insidan blir man kär i.. förhoppningsvis anna !??!
Ögonen är viktiaste, helst ska de vara bruna, det är fint.. men gröna också!
Social, öppen, trevlig, humor - ett måste (!!) , inte snål, INTE skryta +o( ,
Han ska gilla musik, gilla att umgås/gå ut, gilla o mysa, älska maaaat !!

Han ska helst se ut såhär;



PUSS PÅ DIG JOE, RING MIG!


brr . ...

brr . . det är såå kallt ute ;o jag o anna har ätit på alcamo lite o pratat.. nu e vi hos mig o sjunger lite som vaanligt.. jag är så himlans seg idag, har vart igång för mycket under lovet.. o imorn är det skola och jag har ångest. vill inte vill inte vill inte !! :(  så idag ska jag försöka hoppa i bingen i tid.. kmr aldrig vakna annars imon, men de kmr jag inte göra ändå ;D

Igår;
kvällen började hos wirell, när vi kom var det bara han&ahlgren där.., men tog OCH (!!) vi var utklädda när vi kom dit men klädde av oss de fort som attan sen.. Var utklädda till sumobrottare o hela köret..  Tänkte vara alltifrån muslim till spöken.. kom på att inge av det skulle vara en vidare bra idé . .  folket kom o rörde på sig, vi stannade ! Kom en helvetes massa brudar dit ialf, men de gjrode inget.. iallfall inte om man är så social som jag kan vara ibland :D hihihi.. Så det var en hel del snack om allt, lite dans osv :) vid .. 12 eller ngt drog vi inåt stan, har aldriiiiiiiiiig vart med om ngt liknande !? helt sjukt dött .. heela stan var död. vafan? det var ju lördag? vid halv 1? men sen var det ju as mkt folk ute i fredags istället ioförsig.. Sen drog vi alla åt olika håll för att sova :)


nu ska jag sluta skriva för ngn timme.. för kall om mina stora händer.. Puss !



akta dangerous minen !!

halloween planeringen hittills

.... är följande:

- fest på österrängen med en hel del folk vad jag fattat de som.
- maskerad fest.
- hur kul du vill!


Alla kommer säkert vara tråkiga eller bära playboy liknande klädsel.. men INTE jag o anna , för vi ska vara sumobrottare.. hahahaha, tajt linne med kuddar under. lakan/morgonrock över med snöre runt, fulaste sminkningen någonsin. men ska nog ha vanliga kläder under, ifall man drar in till stan..kanske är lite pinsamt o komma in sådär.. jag vet inte ;p

men är inte helt fullbodad ännu, 100 % säker är jag verkligen inte känns liiiite lamt att ha det där, kanske bör komma på ngn annan idé?! Om inte , så får det bli en galet rolig kväll med grym klädsel !

vi är pinsamma..

who's ?



haha, kom igen nu läsare.. ngn av mina få läsare kan la gissa?



time to go..


crossfire - lady !

goaste låten :) för att inte nämna kiss kiss med tarkan, sånna gamla goa minnen :) hahaha, skämde ut mig igår ;o

jag lyssnade på kiss kiss, får sånt flipp när jag lyssnar på den o börjar dansa o larva mig o skaka heeela kroppen typ( rumpa osv ) så dansade jag med min mamma ( hon dansade INTE ) precis framför fönstret i vardagsrummet..så stirrar hon ut genom fönstret o ba - samantha, haha  . . det är folk utanför! så var det väärsta killgänget som blängde.. gud så pinsamt !

'Är redan hemma, föör tidigt.. fick sluta kl 14 idag, det var alldeles för mkt personal och inte alls mycket gäster.. mamma är och äter lunch o jag dansar & sjunger.. Ska fixa mig o dra upp till a6 , köpa ett par skor (om de finns kvar) röda, med pytteliten klack.. men de var söta :)

vi hörs sen ! pusss

I'm lovin' it

Nu är jag hemma & ska åka o jobba ! halv 12 - 16! ganska deg :)

gårkvällen var lyckad, jag & em drog till råslätt vid halv 10 tiden. Möttes av valle, var hos hans systers lägenhet, spanade in de 2 små söta sovande barnen,  satt på balkongen typ hela kvällen vi med robert valle & em. Vid halv 1 drog vi oss, emelie stack in på centrum på ngt vänster (!?) o jag träffade kompisar eftersom jag inte vågar riskera. Träffade sedan på micke så vi köpte med oss mat o gick till honom! Vid halv 3 kom emelie, sen soooov vi  hela natten lång, eller nästan.. hans jävla cp katt dampade loss i natt.. blev galen ! 

puss hörs sen :)



RSS 2.0